خاطرات دکتر کرابی در 1 ماه

خاطرات دکتر کرابی در 1 ماه

خاطرات دکتر کرابی در 1 ماه

Blog Article

پاسخ: در مناطق سرد (کوهستانی)، به هنگام شب دمای هوا بسیار کم می شود به طوری که اگر آب درون شکاف سنگ ها وجود داشته باشد یخ می زند.

بی‌اختیاری سازمان محیط زیست در برابر چرای دام در مناطق آزاد

۸) آیا قطعه های بدست آمده از خرد شدن سنگ ها به یک اندازه است؟

لرزش زمین و زمین لرزه که بر تعادل شیب تأثیر می‌گذارد و احتمال حرکت توده را افزایش می‌دهد.

فیلم آموزش علوم تجربی پایه نهم – بخش زیست و زمین شناسی در فرادرس

ب گفت: پنج‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ در ۲۱:۳۴ واقعا ۱۳/ ۲۰ نمره ی خوبی هست

چرای بی‌رویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه می‌شویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین می‌برد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان ‌های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.

گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری در کشور با چالش‌های مختلفی روبه‌رو هستند. یکی از این چالش‌ها، چرای بی‌رویه دام است که موجب آسیب به جنگل‌ها، کوه‌ها، مراتع و گونه‌های در معرض خطر انقراض در مناطق حفاظت شده می‌شود.

متولی اصلی، وزارت جهاد کشاورزی است و این وزارتخانه باید راهبری کند اما سوال ما این است که آیا وزارت جهاد کشاورزی برای مردم محلیِ نیازمند به اشتغال می‌تواند کاری انجام دهد و جلوی چرای ۳۶ میلیون دام را بگیرد؟

اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.

کلیه‌ی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فن‌آوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.

از جمله محورهای این دستورالعمل تشکیل کارگروه مدیریت چرا با محوریت استانداران check here و دبیری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان‌ها، تخصیص بیشتر اعتبارات از طرح احیا و اصلاح مراتع برای پروژه مدیریت چرا، اعمال قُرق برای سال‌های خشکسالی و پیشگیری از گرد و خاک، برخورد قضایی با متخلفان بهره‌برداری غیر مجاز، همکاری استانداران در آگاهی‌بخشی نسبت به ضوابط بهره‌برداری به منظور پیشگیری از افزایش تخلفات و موضوع تامین علوفه از سوی سازمان امور و عشایر ایران برای جلوگیری از کوچ زودهنگام است.

باد می‌تواند عامل اصلی کاهش کیفیت خاک و ترویج فرسایش باشد، به ویژه اگر ساختار خاک قبلاً سست شده باشد. با این حال، بادهای خفیف‌تر معمولاً آسیب زیادی وارد نمی‌کنند.

این پدیده‌ها به صورت متوالی یکی پس از دیگری اتفاق می‌افتد.

Report this page